Harkimo puhui kyselytunnilla valmistuslaista: ”Anderssonia nauratti” – opetusministeri kommentoi: ”Olen vilpittömästi pahoillani, että reaktioni saattoi tulkita tuolla tavalla” - News Summed Up

Harkimo puhui kyselytunnilla valmistuslaista: ”Anderssonia nauratti” – opetusministeri kommentoi: ”Olen vilpittömästi pahoillani, että reaktioni saattoi tulkita tuolla tavalla”


Liike Nytin kansanedustaja Harry Harkimo esitti eilen eduskunnan kyselytunnilla kysymyksen, jossa hän puhui ”valmistuslaista”. DEMOKRAATTI Demokraatti”Eilen eduskunnassa vahingossa puhuin valmistuslaista, kun olen lukihäiriöinen niin tulee virheitä, vaikka paperissa luki valmiuslaki. Vähän häpesin kun minulle naurettiin ja pääministeri vielä korjasi puhettani”, Harkimo kirjoittaa tänään Twitterissä. ”Lukihäiriölle tai oppimisvaikeuksille nauraminen ei tietenkään ole hyväksyttävää eikä niin ollut tarkoitus. Olen vilpittömästi pahoillani, että reaktioni saattoi tulkita tuolla tavalla.”Myös pääministeri Sanna Marin on kirjoittanut Harkimolle.


Source: Demokraatti June 13, 2020 09:59 UTCLoading...
Loading...
  

Loading...