Säästö- ja leikkausmentaliteetti on nyt varmin tie tuhoon – voisimmeko oppia jotakin Katri Kulmunin vuonna 1987 syntyneestä ikäluokasta? - News Summed Up

Säästö- ja leikkausmentaliteetti on nyt varmin tie tuhoon – voisimmeko oppia jotakin Katri Kulmunin vuonna 1987 syntyneestä ikäluokasta?


Tutkimukseen koottiin yhden ikäluokan, vuonna 1987 syntyneiden noin 60 000 nuoren aikuisen viranomaisrekistereihin tallennetut merkinnät 25 ikävuoteen saakka. Vuonna 1987 syntyneet ehtivät siis jo varhaisella iällä nähdä ja kokea kaksi taloudellista katastrofia, joihin heillä itsellään ei ollut osaa eikä arpaa. Björn Wahlroos sanoo, että ”on vaikea punnita rahaa ja terveyttä, ihmishenkiä ja euroja vastakkain” (Talouselämä), mutta se on norsunluutornin eetoksessa helppoa, koska raha ratkaisee. Helsingin Sanomien sunnuntaina julkaisemassa haastattelussa valtiovarainministeri, vuonna 1987 syntynyt Katri Kulmuni (kesk.) Marinin hallitukselle tuli tehtävä, jota ei se ei tilannut eikä halunnut, mutta jota sen on hoidettava ennennäkemättömän lavealla rintamalla jo akuutin kriisin vyöryessä päälle.


Source: Demokraatti April 05, 2020 13:58 UTCLoading...
Loading...
  

Loading...